יום רביעי   |   18 יוני    |   
דף הבית / חדשות נדל"ן / פרויקט הדגל של שכונת נרקיסים בראשון לציון: הכי קרוב למרכז העיר וקו ראשון לנוף

פרויקט הדגל של שכונת נרקיסים בראשון לציון: הכי קרוב למרכז העיר וקו ראשון לנוף

נרקיסים ראשון לציון - חנן מור

נוף פתוח לים, לגוש דן ולהרי ירושלים, צמוד לשער הכניסה והיציאה לראשון לציון ועל יד מתחמי בילוי, קניות, חינוך ופנאי – קבוצת חנן מור ((MORE מקימה בימים אלו את פרויקט הדגל של שכונת נרקיסים, פרויקט הממוקם בשער הכניסה לשכונה החדשה ומבטיח נוף נצחי. החברה הציבורית שנסחרת בבורסה בתל אביב תמכור דירות 5 חדרים בקומה גבוהה (16 ומעלה) כולל 2 חניות ומחסן החל מ-2.799 מיליון ₪ בלבד

כ-20,000 יחידות דיור צפויות לקום בשנים הקרובות על שטחו של בסיס צריפין המתפנה ושכונת נרקיסים היא השכונה המערבית בתוך מקבץ של שכונת עתידיות. מיקומה המרכזי בלב גוש דן הופך את השכונה להזדמנות נדל"נית יוצאת דופן ומשפחות צעירות ומשפרי דיור  לצד משקיעים החלו לקנות דירות בפרויקטים השונים בשכונה.

בימים אלו מקימה קבוצת חנן מור, מחברות הנדל"ן הגדולות בישראל אשר נסחרת בבורסה בתל אביב, את פרויקט הדגל של השכונה MORE נרקיסים, פרויקט שיציע מגדלים מפוארים בעיצוב מרהיב עם גינה פרטית של כ-300 מ"ר לרווחת דיירי הפרויקט. הפרויקט, יכלול מועדון דיירים גדול עם מטבח, לובי ראשי כפול ומפואר, מעליות שקטות ומערכות פניאומטיות לפינוי אשפה.

 

הסיבות לביקוש הגבוה שנוצר לפרויקט נובעות בעיקר בשל העובדה שהפרויקט נמצא בקו ראשון לנוף פתוח, מציע תכנון מוקפד של דירות 5 חד' גדולות במיוחד ומרפסות גדולות בקומות הגבוהות של המגדלים. "הדיירים ייהנו מיציאה מהירה לכבישים 1 ו-33, תחנת רכבת לידם וכמובן, קרבה למרכז העיר". מספר גבי עטר, סמנכ"ל השיווק והמכירות של קבוצת חנן מור.

המחירים בפרויקט עדיין אטרקטיביים לשכונה, דירות 5 חדרים בקומות הגבוהות במגדל המפואר (16 ומעלה) עם נוף פתוח וירוק יימכרו החל מ-2.799 מיליון ₪ בלבד כולל 2 חנויות מקורות ומחסן. הדירות, מרווחות במיוחד ביחס לפרויקטים בשכונה ויתפרסו על פני כ-135/130 מ"ר בנוי + 20 מ"ר מרפסת.

דילוג לתוכן