שבת   |   11 ינואר    |   
דף הבית / השקעות / לראשונה: קרקע במתחם 2000 בראשון לציון תימכר בהנחה של עשרות אחוזים משווי הערכת שמאי על פי תקן 22

לראשונה: קרקע במתחם 2000 בראשון לציון תימכר בהנחה של עשרות אחוזים משווי הערכת שמאי על פי תקן 22

החלה המכירה של הקרקעות במתחם 2000 במערב ראשון לציון: חברות הנדל"ן כהן פליקס ונדל"ן נדל"ן יימכרו יחידות קרקע במתחם המבוקש ביותר בישראל וחלקת הקרקע הפרטית האחרונה במערב ראשון לציון מול חוף הים. החברה, תמכור יחידות ראשונות במחיר הנחה של עשרות אחוזים מהערכת שמאי על פי תקן 22, מה שיקנה לרוכשים רווח של מאות אלפי שקלים כבר במעמד הרכישה. הקרקע, הינה מהמבוקשות ביותר בישראל וממוקמת בין חוף הים של ראשון לציון למתחם ה-1000. בשוק מעריכים כי במועד אישור התוכנית משקיעים ייהנו מרווח של מאות אחוזים

"נכס עתידי שמשקיף לים": חלקת הקרקע הפרטית האחרונה במערב ראשון לציון מוצעת למכירה – הבוקר (א'), הודיעו חברות הנדל"ן כהן פליקס ונדל"ן נדל"ן על מכירת הקרקעות במתחם 2000, המתחם המבוקש ביותר בראשון לציון בו ישנה תוכנית של עיריית ראשון לציון המשלבת מגורים, פנאי, עסקים וחיי קהילה אורבניים. המתחם, נגיש במיוחד לצירי התנועה המרכזיים (איילון, 431 ותחנת הרכבת והרכבת הקלה) ועיריית ראשון לציון מחזיקה בכ-50% מהקרקעות בו ומקדמת בו את התוכניות.

על פי גורמים בשוק משקיעים שיקנו יחידות קרקע במתחם ייהנו מפוטנציאל רווח של מאות אחוזים במועד ההפשרה ובעת אישור התוכניות, כפי שקרה במתחם ה-1000 הסמוך, שהבנייה בו בימים אלו בעיצומה. החברות, הודיעו על מחיר אטרקטיבי במיוחד ליחידת קרקע, החל מ-450,000 ש"ח בלבד, מחיר המשקף הנחה של עשרות אחוזים מהערכת השמאי על פי תקן 22 הממשלתי.

"משקיעים שיצליחו לקנות יחידות קרקע בשלב הראשוני ייהנו מרווח של מאות אלפי שקלים כבר במועד הרכישה". מספר גורם בענף. "לצד משקיעים פרטיים, חברות נדל"ן ויזמים רבים יגישו מועמדות לרכישת יחידות קרקע".

התקדמו ל-1000 הבא: משקיעי מתחם האלף הרוויחו מאות אחוזים על השקעתם

 

חברות הנדל"ן כהן פליקס ונדל"ן נדל"ן היו מהראשונות שהציעו למכירה את יחידות הקרקע במתחם ה-1000, מתחם, שבימים אלו הבנייה בו בעיצומה ומשקיעי הקרקעות בו הרוויחו מאות אחוזים על כספם כתוצאה מהשבחת הקרקע. לאור העובדה שהעירייה מחזיקה בכ-50% ממתחם 2000 והודות למיקומו האטרקטיבי, הצפי הוא שהתוכניות לבניית שכונת מגורים ומתחמי תעסוקה במתחם יקבלו אישורים כבר בשנים הקרובות.

 

הרוכשים, ייהנו בין היתר מהסכם שיתוף – מסגרת משפטית סדירה ורחבה שתעניק מענה לצמתים השונים לאורך התקדמות התהליך התכנוני והיזמי. הקרקע אינה זמינה לבנייה ומשקיעי הפרויקט ייהנו מעליית ערך הקרקע במועד התקדמות השלבים השונים בפרויקט.

 

הקרקע איזה זמינה לבניה

דילוג לתוכן