יום חמישי  |  30 יולי | 20:01
יום חמישי   |   30 יולי    |   
דף הבית / באנר ראשי / לראשונה בשדרות: בנייני בוטיק יוקרתיים ייבנו בקו ראשון לשמורת הטבע

לראשונה בשדרות: בנייני בוטיק יוקרתיים ייבנו בקו ראשון לשמורת הטבע

בקו ראשון לשמורת טבע ובצמוד ל"פארק הנחל", גשם החזקות מקימה בימים אלו את פרויקט היוקרה "מול השמורה" שיציע בנייני בוטיק בני 4 קומות בלבד עם נוף פתוח לפארק.
הפרויקט נבנה בלב שכונת צמרות המבוקשת ובסמוך לפארקים, מוסדות חינוך, מרכזים מסחריים ושירותים קהילתיים.
החברה תציע פנטהאוזים ענקיים עם מרפסות של כ-190 מ"ר החל מ-2.7 מיליון ₪ לצד "ווילות גן" עם גינה פרטית בשטח של 190 מ"ר מ-2.1 מיליון ₪

מגורי היוקרה מגיעים למיקום המבוקש ביותר בשדרות, כאשר פרויקט חדש עם בנייני בוטיק מציע קו ראשון לשמורת הטבע המרהיבה.
הפרויקט החדש "מול השמורה" יכלול "וילות גן" ופנטהאוזים ענקיים בשכונת צמרות המבוקשת, בה מגוון פארקים, מוסדות חינוך איכותיים, מתקני ספורט ושירותים קהילתיים.
הפרויקט יציע למכירה 25 "ווילות גן" ופנטהאוזים בלבד, כאשר כל דירה תיהנה מ"אינטימיות של בית פרטי", לדברי החברה.

הפנטהאוזים יכללו מרפסת של כ-120-190 מ"ר עם נוף עוצר נשימה לפארק הנחל, ו"ווילות הגן" יכללו גינות פרטיות בשטח של כ-190 מ"ר, וכולל שטח בנוי יתפרסו על פני כמעט שליש דונם.
לצד הנוף המרהיב, הדירות תוכננו עם חללים פתוחים ויכללו מפרט עשיר לצד מטבח אי, ויטרינות גדולות וסוויטות הורים. החברה, מציעה מחירי Pre-Sale ל-5 "ווילות גן ופנטהאוזים" בלבד, שיימכרו החל מ-2.1 מיליון ₪ בלבד.

למידע נוסף:

    דילוג לתוכן