יום שני   |   10 פברואר    |   
דף הבית / באנר ראשי / האירוע הגדול של חנוכה: פסטיבל האור החל היום במתחם ה-DCITY במעלה אדומים – הכניסה חינם

האירוע הגדול של חנוכה: פסטיבל האור החל היום במתחם ה-DCITY במעלה אדומים – הכניסה חינם

אירוע בלתי נשכח לכל המשפחה: הבוקר (א') החל פסטיבל האור, האירוע השנתי הגדול ביותר של חנוכה, שייערך השנה במתחם ה-DCITY במעלה אדומים. במהלך כל היום ילדים ייהנו ממתחם מתנפחים ענק, רכבת, דוכני יצירה ושלל פעילויות. בשעה 16:30 מדי יום תיערך הצגת ילדים, בשעה 17:30 הדלקת נרות חגיגית ובשעה 18:00 מופע מרכזי של להקת טררם עם מיציג אור מרהיבים

אחד מהאירועים המרהיבים ביותר בישראל החל היום (א') וייערך לאורך כל ימי חנוכה במתחם DCITY במעלה אדומים. מהשעה 10:00 מדי יום ייערכו מגוון רחב של פעילויות לכל המשפחה ומתחמי מתנפחים, רכבות, דוכני יצירה ומופעי פסלים חיים. הכניסה בחינם ויש מקום לאלפי חניות לצד המתחם.

בשעה 16:30 מדי יום תיערך הצגת ילדים גדולה שלאחריה, יתקיים טקס הדלקת נרות חגיגי בליווי של מגוון רחב של נגנים. המופע המרכזי מדי יום ייערך בשעה 18:00 בו תופיע להקת טררם בבמה המרכזית ומגוון מיצגי אור מרהיבים ילוו את המופע.

"היינו בשנה שעברה והילדים לא הפסיקו לדבר על זה", מספרת חיה הרשקוביץ, שביקרה עם ילדתה בשנה החולפת. מלבד הפעילויות לילדים, במתחם כ-200 חנויות מותגים לצד מתחם מרהיב של בתי קפה ומסעדות.

★ הכתובת:
שדרות המייסדים 15 מעלה אדומים
דילוג לתוכן